Tag: steam sale

Këto janë uljet më të mira të Steam Summer Sale 2022
Steam rikthehet përsëri me goxha ulje të mëdha edhe këtë vit. Por lind pyetja se cilat janë uljet më të mira që mund të gjeni në Steam Summer Sale 2022. Më poshtë do të gjeni një listë bashkë me trailer…
Steam Summer Sale zbulohet herët nga leaks
Me gjithë emocionet rreth Steam Next Fest demo, është e lehtë të harrojmë se edhe ne duhet të blejmë disa nga këto lojëra, kështu që kur pritet shitja e ardhshme e Steam që të mund të harxhojmë disa nga ato…
Nxitoni të përfitoni nga uljet e Steam Winter Sale 2021
Festat e Vitit të Ri dhe Krishtlindjes kanë ardhur duke na sjellë ulje në shumë platforma të ndryshme. Dhe një platformat që ka sjellë ulje këtë fundvit është edhe Steam. Steam Winter Sale është një ndër uljet më të mëdha…