fbpx
Steam tashmë mund të krijojë vetë një shfaqje mbi lojërat më të mira
Steam Labs është veçoria më e re që vjen në Steam Është shumë e vështirë që të mbash mend çdo lojë në Steam dhe këtë problem duket se e ka hasur dhe Valve, që ka kohë që punon për mënyra…