Tag: steam games

Valve tashmë po teston Steam Deck me 50,000 lojëra
Siç e dimë, Steam aktualisht është duke punuar në Steam Deck - një kompjuter portativ i dorës. Nintendo ka dominuar skenën portabël për një kohë tani, por rivali i ardhshëm i Steam ka avantazhin e një librarie prej 50,000 lojërash…
Do të merrni BAN nëse përdorni emrat Bezos dhe Amazon në New World
Gjëja e parë që u testua në New World të Amazon ishte të shikohej nëse mund të tallenin me themeluesin e Amazon Jeff Bezos me emrin e përdoruesit, por Amazon ishte një hap para. New World nuk lejon përdorimin e…