Steam Game Festival dhe EA Play Live do të vonohen
Valve dhe Electronic Arts kanë ndër kompanitë e fundit të lojërave që i kanë bërë pause eventeve të planifikuara. Steam Game Festival: Summer Edition është shtyrë. Ai ishte parashikuar fillimisht të mbahej në datat 9-14 qershor, por Valve tha sot…
Geoff Keighley sjell 40 demo lojërash falas në Steam Game Festival
Steam Game Festival: Spring Edition tani është duke u zhvilluar, dhe do të zgjasë deri më 23 Mars në 18:00. Mbi 40 tituj janë paraqitur si pjesë e eventit, dhe ndërsa ju mund t'i shihni më poshtë ato për një…