Tag: Steam Early Access

Rust lançohet më në fund në konsolat Xbox dhe PlayStation
Më në fund, që nga sot, Rust është i disponueshëm në konsola. Një nga lojërat e hershme me ndikim në zhanrin suvival, Rust kaloi mbi pesë vjet në Steam Early Access përpara se të ishtepërfundimisht në PC në 2018. Dhe…
Si të luani falas lojën më të fundit, Scavengers
Scavengers, një lojë e cila luhet në ekip hyn në early access sot, nëse keni 30 minuta kohë për të luajtur. Është një lançim përmes Twitch që kërkon që ju të shikoni lojën për pak para se ta bëni tuajën.…