Këto dy lojëra janë falas momentalisht në Steam
Nëse vë bashkë fjalët Four Kings One War, mund të të duket si lojë shahu në fillim, por është diçka shumë më komplekse me një linjë serioze të të mësuarit. Nëse jeni të interesuar për ta provuar, ajo është falas…
Steam Chat është tashmë i disponueshëm për Android dhe iOS
Versioni mobile i Steam ka kohë që ka ardhur. Aplikacioni të jepte një ide të përgjithshme të tipareve të Steam, por gjithmonë i mungonte një tipar kyç si Chat. Sot, Valve e zgjidhi një herë e mirë këtë problem, kur…