Zbulohen fituesit e Steam Awards 2019
Këtë vit janë sërish fitues disa emra mjaft të njohur Steam ka zbuluar edhe këtë vit fituesit e Steam Awards, të votuar nga komuniteti i lojtarëve, të cilat përfshijnë dhe Game of the Year dhe VR Game of the Year.…
Konfirmohet data e uljeve të dimrit në Steam
Lojëra të lira për PC do të vijnë së shpejti. Data e uljeve të dimrit në Steam është padyshim një prej datave më të shumëpritura në kalendarin e gaming, kur lojërat në PC marrin disa ulje marramendëse. Tashmë Valve ka…