Capcom hedh sërish shenja drejt Resident Evil 3 Remake
Një poster në uljet e Capcom në Steam sugjeron se kompania mund të sjellë remake-un e Resident Evil 3. Capcom është duke marrë pjesë në Steam Autumn Sale duke ofruar ulje në lojëra si Monster Hunter, Devil May Cry dhe…