Tag: Stargunner

Nxitoni të merrni Stargunner falas
Iu ka marrë malli për ndonjë lojë e cila të jetë e zhanrit arcade, shooter dhe të ketë në të edhe sci-fi. Nëse po atëherë nxitoni të merrni falas Stargunner. E vendosur në një të ardhme të largët, një luftë…