Tag: Starfield

Bethesda shtyn Redfall dhe Starfield për në 2023
Starfield është një nga lojërat më të shumëpritura të Bethesda bashkë me Redfall e cila u zbulua vitin e kaluar. Dhe një lajm i keq ka ardhur për fansat e këtyre lojërave pasi Bethesda ka njoftuar se lançimi i këtyre…
Starfield vjen në Xbox dhe PC në 11 Nëntor 2022
Më në fund do të shohim Starfield sot, universin e parë të ri unik të Bethesda në më shumë se 25 vjet. Starfield, siç nënkupton vetë emri, është vendosur në hapësirë dhe një trailer i ri promovues zbulon se do…
Starfield do të lançohet në fund të 2022
Sipas Jason Schreier të Bloomberg, Starfield do të lançohet në fund të vitit 2022. Starfield është një lojë e ardhshme nga Bethesda Game Studios dhe na tregon zhvilluesin që eksploron një aspekt të ri të zhanrit fantastiko-shkencor duke u drejtuar…