fbpx
Blizzard ka anulluar Starcraft FPS për t’u fokusuar te Overwatch 2
Fokusi i Blizzard duket se janë Diablo 4 dhe Overwatch 2 Blizzard ka rreth 2 vite që po punon për një FPS të bazuar në StarCraft, por sipas Jason Schreier ky projekt është anulluar. Projekti i vdekur i cili ka…
Një fans shpërblehet për dorëzimin e kodit origjinal të StarCraft-it
Blizzardi i dhuron një udhëtim në BlizzCon me të gjitha shpenzimet e paguara Gjatë shkollës, të gjithë mësonim se kur gjen diçka që i përket dikujt tjetër ti duhet ta kthesh atë. Më vonë, në jetë njerëzit mësojnë së mund…
Tani mund të shkarkoni Starcraftin origjinal falas
Gati 20 vjet pas lançimit të saj, RTS Classic StarCraft jepet falas. StarCrafti dhe zgjerimi i saj Brood War po përmirësohen grafikisht me StarCraft: Remastered këtë verë. Blizzardi e festoi këtë duke nxjerrë një patch të ri përpara se të japin lojën…