Tag: starcraft: remastered

Amazon Prime zbulon lojërat falas për muajin Gusht
Çdo muaj, Amazon Prime Gaming ofron një numër lojërash falas dhe items in-game çdo muaj për abonuesit e tij në Amazon Prime. Dhe meqë gushti ka ardhur më në fund, Prime Gaming ka zbuluar se çfarë do të sjellë gjatë…