Tag: starcraft 2

8 lojëra falas për PC në 2021 | ku mund t’i gjeni ato
Jemi akoma në valën e pandemisë dhe me plot vende të cilat janë akoma nën masat e karantinës, ndoshta edhe ju po e gjeni veten duke kaluar më shumë kohë në shtëpi. Pse të mos e shfrytëzojmë rastin të provojmë…
World Electronic Sports Games zbulojnë datat e kualifikueseve
Ekipet shqiptare mund të regjistrohen për t'u kualifikuar në finalen e madhe në Kinë World Electronic Sports Games do të rikthehen këtë vit me kualifikime online për të katër rajonet që konkurrojnë për të shkuar në Chongqing Grand Final në…