Starbreeze mund të mbyllet këtë vit, prej problemeve financiare
Zhvilluesi Suedez Starbreeze mund të mos ia dalë të qëndrojë deri në fund të vitit, pasi kompania është duke u përballur me një krizë financiare. Lançimi i vështirë i Overkill’s The Walking Dead  dhe prishja e marrdhënies me Skybound kanë…