Tag: star wars: visions season 2

Anime Star Wars: Visions do të sjellë Season 2 këtë vit
Anime më e fundit e Star Wars e quajtur Star Wars: Visions solli vitin e kaluar 9 episode të cilat tregonin histori të ndryshme dhe ishin të animuara nga studio të ndryshme. Dhe tashmë një Season 2 i kësaj anime…