Star Wars Battlefront 2 dhe Call of Duty: WW2 janë falas në PS Plus për qershorin
Dy nga shooter-at më të mirë të 2017s. Lojërat falas të PS Plus për muajin qershor janë dy shooters kinematikë të fokusuar në dy luftra plotësisht të ndryshme. Shkoni në një galaksi të largët me Star Wars Battlefront 2 ose…
Këto janë lojërat e shkurtit për Xbox Games With Gold
Microsoft ka zbuluar lojërat e muajit shkurt për Xbox Games With Gold, që përfshijnë dy lojërat standarte për Xbox One dhe dy lojëra Xbox/Xbox 360. Sigurisht që lojërat e vjetra mund të luhen në Xbox One përmes backwards compatibility. Selektimet…
Star Wars Battlefront, origjinalja, vjen në PC në GOG dhe Steam
Fiks në kohë për MayTheFourth. Loja origjinale e Star Wars Battlefront (2004) është tashmë e disponueshme në Steam dhe GOG.com. Sigurisht që kjo vjen me rastin e ditës së Star Wars, 4 maji(May the Fourth). Loja kushton $8.49 në të…