fbpx

Tag: star wars: battlefront II

19 milionë lojtarë morën Star Wars Battlefront 2 falas në Epic Store
Star Wars: Battlefront 2 është një lojë që njerëzit përgjithësisht e pëlqejnë. Së fundmi ajo ishte falas në Epic Games Store, një giveaway që rezultoi të ishte aq popullor sa praktikisht theu serverat. Tani dimë ekzaktësisht se sa njerëz e…
EA fiton Rekord Guinness për komentin me më shumë downvotes në Reddit
E mbani mend skandalin me loot boxes në 2017? Electronic Arts ka fituar një nga rekordet më të këqia Guinness. Proudhuesi i lojërave ka fituar Rekordin Botëror Guinness të 2020 për komentin me më shumë downvotes në Reddit. Kjo ka…
Lojërat e Gushtit për PS Plus mund të jenë bërë leak
Lojërat e gushtit për PlayStation Plus sapo janë bërë leak dhe nëse informacioni del i saktë, lojtarët do të jenë shumë të kënaqur me ofertat e muajit të ardhshëm. Një përdorues i PS4 thotë se duke kërkuar për lojëra që…
Këto janë lojërat e prillit me Xbox Games With Gold
Microsoft ka zbuluar listën e lojërave të muajit prill për Xbox Games With Gold. The Technomaker(Xbox One) dhe Star Wars Battlefront II (Xbox 360, Xbox One). Star Wars Battlefront II do të zhduket pas datës 15 prill, ndërkohë që Technomaker…