Tag: star guardian

Cilat skins që do të vijnë me eventin League of Legends: Star Guardian
League of Legends do të vizitojë përsëri universin e Star Guardian duke sjellë një event të madh dhe gjithashtu shumë skins brenda në lojë dhe më shumë. Por cilat janë skins që do të vijnë në lojë? Më poshtë do…
Bëhen leak skins e reja Star Guardian në League of Legends
Disa skins të reja nga seria e Star Guardians priten të vijnë së shpejti në League of Legends dhe disa leaks kanë qarkulluar së fundmi duke bërë leak disa prej tyre. Ky leak vjen nga YouTuber Big Bad Bear i…
Riot do të rikthejë limited time modes në League of Legends
Studio mendon se eventet e fundit të lojës janë bërë të mërzitshme Duket se zhvilluesi i League of Legends Riot Games ka ndryshuar mendim kur vjen puna tek limited time modes. Në një postim të ri Ask Riot, drejtori i…