Tag: Stain

My Hero Academia hedh dritë mbi arratisjen e Stain nga burgu
My Hero Academia hodhi dritë mbi arratisjen e Hero Killer Stain nga burgu Tartarus, në kapitullin më të ri të serisë manga origjinale të Kohei Horikoshi! Akti përfundimtar i mangës vazhdon me kapitullin më të ri të serisë, dhe skena…
My Hero Academia tregon kostumin e ri të Stain
Ka pak kohë që kur fansat e kanë parë Stain, por i ligu është ende i preferuar nga fansat edhe pas mungesës së tij. Padyshim, kjo është arsyeja pse fansat e My Hero Academia u emocionuan kur manga solli sërish…