Hollanda do të hapë stadiumin e parë për esports në Amsterdam
Në stadium do të zhvillohen 75 evente gjatë vitit të hapjes Në Europë, ka shumë vënde ku esports janë bërë tashmë pjesë e kulturës së këtyre vëndeve, siç janë Anglia, Gjermania dhe Franca... por Hollanda nuk është një prej tyre.…