Tag: sreenshoot

A njoftoheni nga Instagram kur ju bëjnë screenshot stories?
Story në Instagram janë një nga mënyrat numër një për të postuar përmbajtje në aplikacion, por a ka ndonjë mënyrë për të treguar nëse dikush e ka bërë screenshot story-n tuaj? Pavarësisht se TikTok vazhdon të rritet në popullaritet dhe…