Tag: $Squid

Kriptomonedha Squid Game bie me 99.9% pasi zhvilluesit e bëjnë disconnect
Mesa duket kriptomonedha e quajtur Squid Game nuk ishte dhe aq e mirë në lojën "Red light Green light". Pas një vrulli të madh që mori një ditë më parë duke kapur vlerën prej $2856, zhvilluesit e saj bëjnë disconnect…