Tag: squid game roblox

Squid Game vjen në Roblox?!
Të gjithë tashmë po flasin për Squid Game, serialin më të famshëm të momentit dhe hiti më i ri i Netflix. Seriali korean ka patur një impakt të madh dhe nuk mund të mungonte ky impact edhe në lojën Roblox.…