Tag: squid game 2

Squid Game 2 konfirmohet zyrtarisht në Netflix
Hwang Dong-hyuk, krijuesi, shkrimtari dhe regjisori i shfaqjes jashtëzakonisht të famshme të Netflix Squid Game, ka publikuar një shënim për sezonin e dytë të ardhshëm, së bashku me një mini-trailer. “U deshën 12 vjet për të sjellë në jetë sezonin…