Tag: square enix’s forspoken

Lançimi i Forspoken shtyhet për në 2023
Aksioni-RPG Forspoken i Square Enix është vonuar. Botuesi njoftoi sot se po vonon lojën PlayStation 5 dhe PC deri në janar 2023. Loja ishte planifikuar më parë të dilte në tetor. Botuesi tha: "Si rezultat i diskutimeve të vazhdueshme me…