Tag: sports

Cila lojë sportive do të zhvillohet shumë në esports në 2021?
Ngjashëm me garat e rregullta atletike, skena e esports është një botë e mbushur me specialistë. Kjo do të thotë se është mjaft e pazakontë, edhe pse jo plotësisht e padëgjuar, të kesh një atlet të esports që specializohet në…
Twitch lançon një kanal të ri sportiv për futboll, NBA, UFC dhe më shumë
Twitch, e njohur më shumë për streaming të gaming, po zgjerohet më shumë në transmetime sportive me një kategori të re 'Sports', dhe partneritete me disa nga skuadrat më të famshme në botë Twitch.tv/twitchsports do të jetë shtëpia e të…
Cili shtet është më i miri në gaming?
Pavarësisht nëse janë lojëra indie ose triple-A, gaming dashurohet në mbarë botën, me miliona lojtarë që luajnë çdo ditë lojën e tyre të zgjedhur. Dhe tani, ka më shumë njerëz që luajnë lojëra sesa kurrë më parë. Por kush është…