Black Ops Cold War shfaq campaign footage
Një leaker i Call of Duty ka zbuluar pamjet e pa publikuara të një skene të prerë nga Black Ops Cold War campaign dhe tregoi se rreth 18 klipe të tjera të skenës janë gjithashtu në dispozicion Duke përdorur një…