Tag: Splinter Cell WR

Ubisoft anullon Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR
Fatkeqësisht Ubisoft anullon dy nga projektet e saj Ubisoft zbuloi se ka ndaluar zhvillimin e Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR, si dhe dy projekte të tjera që ende nuk ishin shpallur. Vendimi për t'i dhënë fund zhvillimit të…