fbpx

Tag: Splinter Cell Conviction

Aspektet online të lojërave Assassin’s Creed 2 dhe Far Cry 2 do mbyllen përgjithmonë
Disa nga lojërat e Ubisoft, duke përfshirë Assassin’s Creed 2 dhe Far Cry 2 nuk do të mund të luhen më online pas disa javësh. Tech Raport raportoi se Ubisoft do të fik serverat online për disa nga lojërat e…