Tag: splatoon

Trailer më i fundit i Splatoon 3 zbulon se kur do të vijë
Splatoon është një nga lojërat më ikonike të Nintendo duke përmendur këtu lojërat e mëparshme si Splatoon dhe Splatoon 2. Dhe tashmë një trailer i ri ka zbuluar se kur Splatoon 3 do të vijë. Trailer më i fundit i…
Nintendo eShop sjell ulje në shumë lojëra multiplayer
Nintendo sjell përsëri ulje edhe kësaj here në shumë prej lojërave të saj të cilat luhen multiplayer me miqtë tuaj ose me lojtarë të tjerë online. Ndër lojërat multiplayer më të rëndësishme të cilat mund t’i gjeni me ulje në…