Tag: splatoon 3

Trailer më i fundit i Splatoon 3 zbulon se kur do të vijë
Splatoon është një nga lojërat më ikonike të Nintendo duke përmendur këtu lojërat e mëparshme si Splatoon dhe Splatoon 2. Dhe tashmë një trailer i ri ka zbuluar se kur Splatoon 3 do të vijë. Trailer më i fundit i…