Tag: Spin Master Games

Së shpejti do të vijë një lojë Marvel Zombies
Është një kohë e mirë për të qenë një fans i ekskluzivitetit të Marvel Zombies. Superheronjtë e pavdekshëm bënë paraqitjen e tyre të parë në MCU këtë vit në një episod jashtëzakonisht të zymtë të What If...?, dhe së fundmi…