Tag: spike spiegel

Reagimet e para në mediat sociale rreth Cowboy Bebop të Netflix
Përshtatja live-action e Cowboy Bebop do të mbërrijë në Netflix më vonë këtë muaj, konkretisht më 19 nëntor, dhe komentet kanë filluar në mediat sociale për serialin e ri që hyn në "tokën e shenjtë", për shumë fansa të anime.…
Cowboy Bebop ndan pamjet e para të një nga skenat më të mira
Netflix e ka vëmendjen tek seritë më të suksesshme këto ditë, dhe ne duhet të falënderojmë Spike Spiegel për fokusin e tij. Shërbimi i transmetimit do të sjellë në jetë adaptimin e tij të drejtpërdrejtë të Cowboy Bebop këtë nëntor,…
Cowboy Bebop i Netflix ndan fotot e reja të kastit
Netflix ka ndarë fotografi të reja nga anëtarët e kastit të zbuluar kohët e fundit për serinë e tyre të re të Cowboy Bebop! Ka qenë një udhëtim i çuditshëm për shumë adhurues të serisë anime origjinale të Sunrise. Këto…