Tag: spider-man skin

Kur do të vijë Spider-Man në Fortnite?
Skini i Spider-Man është një nga crossover-at më të kërkuara në historinë e Fortnite, dhe disa leaks kanë lënë të kuptohet se mund të ndodhë shumë shpejt. Nuk ka pasur mungesë të skineve të Marvel në multiversin Fortnite, me të…