Spider-Man Miles Morales do të ketë kostumin nga Spider-Verse
Ai do të merret si një pre-order bonus. Loja e lançimit të PlayStation 5, Spider-Man Miles Morales, përfshin kostumin nga filmi Spider-Man: Into the Spider Verse. Jo vetëm që dizajni i kostumit është i njejtë, por është animuar që të…
Spider-Man: Into the Spider-Verse mund të ketë një vazhdim
Të dhëna për një vazhdim të mundshëm po hidhen në Twitter. Rreth një vit pasi Spider-Man: Into the Spider-Verse erdhi në kinema, Sony duket të jetë duke hedhur shenja drejt një vazhdimi të mundshëm të tij. Përmes një postimi në…
Oscars 2019: Lista e fituesve dhe momentet më të bukura
Bohemian Rhapsody fiton më shumë çmime nga të gjithë Ja ku ikën edhe për një vit tjetër ajo që konsiderohet si mbrëmja më e madhe për Hollywood-in. Po i referohemi pikërisht ceremonisë së Academy Awards. Me një hyrje spektakolare nga…