Tag: Spicy Lady

Shihni këtë cosplay të bukur nga JoJo’s Bizarre Adventure
Golden Wind ishte hyrja e fundit e madhe në anime të JoJo's Bizarre Adventure, pas djalit të Dio Brando ndërsa ai mbante flamurin e Joestars duke luftuar kundër forcave të mafies Passione dhe drejtuesit të saj Diavolo. Megjithëse një numër…