Tag: spellbreak

8 lojëra falas për PC në 2021 | ku mund t’i gjeni ato
Jemi akoma në valën e pandemisë dhe me plot vende të cilat janë akoma nën masat e karantinës, ndoshta edhe ju po e gjeni veten duke kaluar më shumë kohë në shtëpi. Pse të mos e shfrytëzojmë rastin të provojmë…
Spellbreak arrin në Steam ndërsa kapitulli i saj i parë fillon
Spellbreak, loja battle royale me magjistarë, e cila ka konkurrentë që përplasin kombinime magjike me fuqi të lartë ndaj njëri-tjetrit, më në fund ka arritur në Steam. Spellbreak Chapter 1: Spellstorm do të mbulojë 12 javë dhe do të prezantojë…
Spellbreak Review – Thyen standardin e Battle Royale
PUBG, Fortnite, Apex Legends, Call of Duty Warzone: të katër Battle Royale jetuan në harmoni. Pastaj gjithçka ndryshoi kur Spellbreak sulmoi. Duke hedhur poshtë mekanikën tipike të përqendruar në armë, Spellbreak është një zonë e freskët për zhanrin, e ndjekur…
Këto janë të gjitha lojërat që do të lançohen këtë Shtator
Të gjitha lojërat që do të vijnë ketë shtator dhe cilat prej tyre duhet të luani Një sezon i ri për lojërat erdhi pas një viti tepër të vështirë për shkak të COVID-19 që solli në mbylljen e shumë kompanive…
Spellbreak është një free-to-play battle royale që do të lançohet në 3 shtator
Spellbreak, loja fantazi battle royale free to play ka qenë në zhvillim prej disa kohësh dhe tani po përgatitet për një lançim të plotë në datë 3 shtator. Ky njoftim vjen bashkë me një trailer kinematik që mund ta shikoni…