iPhone 11 Pro është më i ngadaltë se iPhone XS në një speed test
iPhone 11 Pro ishte 28 sekonda më i ngadaltë iPhone 11 Pro ka brenda tij procesorin e fundit të Apple A13 Bionic dhe supozohet të ketë një rritje të madhe të performancës dhe efiçencës, gjë e cila do ta bëntë…