Tag: speed brawl

Merrni Tharsis dhe Speed Brawl falas në Epic Games Store
Epic Games Store ka lëshuar serinë e radhës të lojërave javore falas. Këtë herë, është Tharsis dhe Speed Brawl. E para nga këto të dyja është një lojë survival për një ekuipazh që përpiqet të arrijë në Mars. Tjetra është…