Tag: spectator mode

Spectator Mode do të vijë së shpejti në lojën Fortnite
Spectator mode është afër... Epic Games ka dërguar ftesat krijuesve të botës së gaming për të marrë pjesë në një event privat testimi në Los Angeles, për tiparin spectator në Fortnite. Spectator mode është bërë zyrtare për content creators dhe…