Tag: spectator bug

Valve bën ban 37 trajnerë të CS:GO që përdorën spectator bug
Në gusht të vitit 2020, liga pro esports ESL pezulloi trajnerë nga skuadrat e CS:GO, Hard Legion, Heroic dhe MIBR, pas një hetimi të Esports Integrity Commission që zbuloi se ata kishin përfituar nga një bug që u lejonte atyre…