Tag: Space X

Elon Musk paditet për $258 bilion për Dogecoin
Elon Musk, Tesla dhe SpaceX janë paditur për një shumë mbresëlënëse prej 258 bilion dollarësh për drejtimin e një skeme piramidale përmes kriptomonedhës Dogecoin. Sipas një raporti të Reuters, padia u ngrit nga investitori i Dogecoin Keith Johnson, i cili…
Elon Musk thotë se disa njerëz do të vdesin në përpjekjet për të udhëtuar në Mars
Elon Musk do të prezantojë Saturday Night Live në maj. Dhe të gjithë e kanë marrë seriozisht  deklaratën e tij të fundit. Musk bëri parashikimin e tij në një intervistë me Peter Diamandis, themeluesi dhe kryetari për zbulimin shkencor i…