Tag: space jam a new legacy

Filmi i ri i Space Jam sjell trailer të ri
Traileri më i ri i Space Jam: A New Legacy është publikuar dhe po duket mahnitëse, me LeBron James që mbledh Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Lola Bunny dhe më shumë për ndeshjen finale të basketbollit. Mbi një çerek…
Një lojë e re Space Jam po vjen nga një fytyrë shumë e njohur
Pjesë e filmit Space Jam që del në 2021 Drew Scanlon, producent në Digital Eclipse, një studio e specializuar në ruajtjen e lojërave klasike, njoftoi se ai dhe skuadra e tij, po punon për një lojë të re të Space…