Source code i Watch Dogs Legion është bërë leak
Në Tetor 2020, banda ransomware "Egregor" ka nxjerrë të dhëna që kishte marrë nga rrjetet e brendshme të Crytek dhe Ubisoft. Dhe duket se kodi i Watch Dogs Legion ka dalë në internet. Source code për këtë lojë kaq të…
Source code i CSGO dhe Team Fortress 2 është bërë leak
Valve ka siguruar lojtarët se ky leak nuk përbën rrezik Gjatë ditës së djeshme u bë leak në 4chan source code për CSGO dhe Team Fortress 2, gjë që bëri që shumë lojtarë të largohehsin nga të dyja lojërat, për…