Tag: source 2

A do ta luanit dot CSGO nëse do të ishte në Source 2
Counter Strike Global Offensive, First Person Shooter ka ekzistuar për gati 10 vjet tani. Një përmirësim mbi versionet e mëparshme të tij si CS 1.6 dhe CS:Source, CSGO është bërë më i madh se kurrë – duke goditur rregullisht majat…
Më në fund CSGO po kalon në Source 2?
Që prej lançimit të engine të ri Source 2, ka patur plot thashetheme që Counter-Strike: Global Offensive do të kaloj në këtë engine të ri. Deri më tani s’kemi patur asnjë njoftim zyrtar por disa detaje të reja na bëjnë…
Zhvilluesi i CS:GO thotë se Source 2 engine do ndryshojë lojën totalisht
Fansat e Counter-Strike: Global Offensive kanë kohë që thërrasin Valve të transferojnë lojën në motorin Source 2, por mund të mos jetë gjithçka që ata shpresojnë. Një ish zhvillues i Valve diskutoi se si mund të duket një CS:GO i…
Detaje të CS:GO Source 2 të fshehura në update-in e ri të Dota 2
Valve shtoi pothuajse të gjithë hijeshuesit dhe entitetet e CS:GO në Dota 2 sot me update-in masiv të MOBA-së "Dawnbreaker". Duke gjykuar nga patch-i i Dota 2, Danger Zone është duke u formuar që të jetë një nga pjesët e…
Një update i madh pritet që të vijë së shpejti në CSGO
Zhvilluesit e CSGO së fundmi po testojnë një server për CSGO beta duke na lënë të dyshojmë se një ndryshim i madh në CSGO do të vijë në një të ardhme të afërt. Përvec update të zakonshme dhe rregullimeve të…
Source 2 mund të vijë në CS:GO në fund të vitit të ardhshëm
Tyler McVickers përgënjeshtron zërat se ardhja e Source 2 është anulluar Më herët, Valve News Network kishte raportuar se kalimi i CS:GO në Source 2 ishte anulluar për shkak të kontentit të shumtë të komunitetit që duhej kaluar në këtë…
Update-i i CSGO për Source 2 engine është anulluar
Duket se Counter-Strike: Global Offensive nuk ka ndërmend të kalojë në Source 2 të Valve së shpejti, pasi raportohet se zhvilluesit kanë ndaluar së punuari me këtë update. Thashethemet për këtë update kanë qarkulluar që nga fillimi i 2020s, me burime…
Kjo mund të jetë data e lançimit të Source 2 në CS:GO
Porta e shumëpritur e CS:GO për Source 2 engine mund të jetë shumë pranë, me të disa të dhëna që sugjerojnë drejt një lançimi nga mesi i Majit. Data në mendje momentalisht është 18 maji. Kjo datë nuk është thjesht…
Kalimi i CS:GO në Source 2 Engine mund të vijë së shpejti
Një engine i ri do të sillte një përmirësim të madh të grafikave, por dhe ndryshim të mekanikave të lojës Engine Source i CS:GO e ka mbajtur lojën mjaft të thjeshtë, por tashmë që vitet kanë kaluar, loja FPS e…