Tag: soundtrack

EA zbulon FIFA 22 Soundtracks, koleksioni më i bukur deri tani?
Kolonat zanore të titullit AAA të EA FIFA janë gjithmonë një pikë tërheqëse midis lojtarëve. Përveç grafikës dhe realizmit së FIFA -s, lojtarët duan të shikojnë soundtracks-at e FIFA -s. EA ka lëshuar dy soundtracks- Founda Soundtrack FIFA 22 dhe…
Leak: Këto janë këngët që do të dëgjoni në GTA 6
Një burim i ri informacioni për Grand Theft Auto 6 pretendon të ketë listën e këngëve që do të luhen në instalimin e ardhshëm të serive. Artistë si Childish Gambino, Eminem dhe Guns N’ Roses janë brenda saj, ndaj mund të…
Tashmë mund të gjeni soundtrack-et më të mira të Capcom në Spotify
Skuadra e Capcom ka bashkuar disa nga soundtrack-et më të mira në historinë e videolojërave. Duke filluar nga kompozimet klasike të NES Mega Man deri në në përpunimet e muzikës së Street Fighter III. Nuk ka ndonjë mënyrë të shkurtër…