fbpx
Soulcalibur VI: Open Beta Test mund të luhet që sot në PS4
"Mirëseerdhët përsëri në fazën e historisë." Në rast se harruat, Bandai Namco po zhvillon një open beta test për SoulCalibur VI këtë fundjavë. Tiparet beta-s renditen më poshtë dhe gjithashtu do të keni akses në një përzgjedhje të mirë luftëtarësh…