Tag: sordland

Nintendo na surprizon me lojërat e reja në Nintendo eShop
Si çdo javë, edhe kësaj here Nintendo sjell lojëra të reja dhe ulje në dyqanin e saj online të quajtur Nintendo eShop. Këto janë lojërat dhe uljet më të fundit që kanë ardhur së fundmi në Nintendo eShop. Dragon Ball…