Tag: sony santa monica

God of War: Ragnarok do të lançohet më 9 nëntor
God of War: Ragnarok, një nga lojërat më të mëdha të vitit të Sony, tani ka një datë zyrtare të lëshimit. Sony njoftoi sot se Ragnarok do të luhet në PS4 ashtu edhe PS5 më 9 nëntor. Përveç lajmeve për…
Zbulohen kërkesat e sistemit për God of War PC
God of War më në fund vjen në PC më 14 janar 2022, vetëm katër vjet pas lançimit të tij në PS4, dhe tani zhvilluesi Sony Santa Monica ka zbuluar se çfarë duhet të mbajë PC juaj për ta luajtur…
God of War 5 është në zhvillim e sipër për PlayStation 5
Kur marrim parasysh suksesin masiv që God of War pati vitin e shkuar, të gjithë e dinim që një lajm i tillë do të vinte. God of War 5 ka nisur zhvillimet, me shumë mundësi për PlayStation 5. Kjo u…