Tag: sony exclusive

Duket sikur edhe Ghost Of Tsushima do të vijë në PC
Një nga ekskluzivitetet më të njohura për PlayStation në vitet e fundit, një raport i ri pretendon se Ghost of Tsushima është në rrugën e tij drejt PC-së në vitin 2022. Hermen Hulst, kreu i PlayStation Studios, tha se suksesi…
Sony zbulon se God of War do të vijë në PC
Një tjetër ekskluzivitet del nga duart e Sony për tu luajtur në PC. Pas gati një viti të tërë spekulimesh dhe shpresash, God of War, përralla e Sony për perënditë olimpike, hyjnitë nordike dhe sprovat dhe mundimet e Kratos, tani…